Latest Update Free Version of HCE-3700 Exam Study Guides

Attention please! Here is the shortcut to pass your Jun 09,2022 Hotest HCE-3700 pdf exam! Get yourself well prepared for the Architect-Expert Latest HCE-3700 free download Hitachi Vantara Certified Expert – Performance architect exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HCE-3700 actual tests. With We latest HCE-3700 exam questions, you’ll pass the Architect-Expert Latest HCE-3700 QAs Hitachi Vantara Certified Expert – Performance architect exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HCE-3700 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HCE-3700 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HCE-3700 dumps.We have sample questions for HCE-3700 free dumps. You can download and check the real questions of updated HCE-3700 dumps.

Question 1:

You are evaluating storage system performance for an interactive workload. What are three appropriate criteria in this situation? (Choose three.)

A. customer requirements

B. throughput (MBs)

C. elapsed time

D. storage system response time

E. resource utilization (% busy)

Correct Answer: BCD


Question 2:

In a VSP G200 system, what are two advantages of RAID 1 0 compared to RAID 5/6 for random write workloads? (Choose two.)

A. RAID 1 0 provides more useable capacity per for the same number of drives.

B. RAID 1 0 has less processing overhead.

C. Disk virtualization is lower.

D. RAID 1 0 has more efficient pre-fetch operation.

Correct Answer: AC


Question 3:

Which three functions are performed by a VSP G1000 Virtual Storage Director (VSD)? (Choose three.)

A. It executes host I/O requests.

B. It calculates parity.

C. It manages cache segment usage.

D. It moves data to/from cache.

E. It executes software such as HDP or copy products.

Correct Answer: ACD


Question 4:

Which two statements are true about the Active Flash feature on the VSP Midrange? (Choose two.)

A. The Active Flash feature of Hitachi Dynamic Tiering monitors page access frequency in real-time, and immediately promotes pages that suddenly become busy.

B. The Active Flash feature can be enabled on any HDT pool as long as Tier 1 of the Dynamic Tiering pool is composed of SSD or FMD drives.

C. The Active Flash feature can be enabled on any HDP pool as long as the pool is comprised of SSD or FMD drives.

D. The Active Flash feature of Hitachi Dynamic Tiering monitors page access frequency in real-time, and promotes pages based on a predefined schedule.

Correct Answer: AB

References: https://knowledge.hitachivantara.com/Documents/Management_Software/SVOS/8.2/Volume_Management_-_VSP_G1x00,_F1500/Tiered_Storage/02_About_active_flash


Question 5:

Which two port options are bi-directional on a VSP G800? (Choose two.)

A. Replication-Target (RCU)

B. Open Target (TAR)

C. External Target (eLUN)

D. Mainframe (FICON)

Correct Answer: AB

References: https://knowledge.hitachivantara.com/Documents/Management_Software/Configuration_Manager_REST_API/8.5.2/REST_API/Volume_allocation


Question 6:

On a VSP G1000, the maximum I/O Request Limit for an external initiator port has been exceeded.

What are two consequences of this activity? (Choose two.)

A. New writes will back up into the VSP G1000 cache.

B. The host will see rapidly rising response times per request.

C. The host will see a minor change in response times.

D. The host will not be able to process new I/O requests.

Correct Answer: CD


Question 7:

You are sizing a VSP G4000 for a customer who requires good performance but has a very limited budget. You now must select a cache size between 64 GB and 128 GB.

Which three conditions will affect your selection in this situation? (Choose three.)

A. The customer plans to use Cache Logical Partitions (CLPRs)

B. The customer environment is mainly VMware.

C. The number of LDEVs that are available.

D. The customer will use ShadowImage.

E. The number of connected hosts.

Correct Answer: ACE


Question 8:

A customer using a small block interactive workload on a VSP G200 complains about poor application performance. They use an FC SAN which consists of 8 Gbps and 16 Gbps FC switches.

What are two causes of the performance issue? (Choose two.)

A. Front-end ports of the VSP G200 are connected to the 8 Gbps FC switch.

B. The front-end FC ports are used by another bandwidth-intensive application.

C. The host HBA has an insufficient queue depth setting.

D. The multi-pathing software uses round robin balancing algorithm.

Correct Answer: BC


Question 9:

You are designing a VSP G1000 solution for a customer and you need to determine the appropriate disk type and RAID level.

What information do you need to design the solution? (Choose three.)

A. type of workloads

B. workloads read-write ratio

C. operating systems used in the environment

D. fan-in and fan-out ratios

E. expected I/O rates

Correct Answer: ABE


Question 10:

Which two statements are true regarding HDP pools? (Choose two.)

A. Using the largest possible pools is a recommended practice.

B. Exposure to failure and recovery from failure must be considered when recommending the maximum size of a pool.

C. HDP pools can be used for sizing HDT pools.

D. Tier migration is based on performance and space capacity.

Correct Answer: AC


Question 11:

A VSP G800 HDT pool contains FMDs, NL-SAS drives, external storage with 15K 600 GB SAS drives, and external storage with 10K 900 GB SAS drives.

Which tier level contains the NL-SAS drives in this configuration?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Correct Answer: A


Question 12:

A customer plans to migrate an interactive application from a VSP to VSP G1000. The application has consistent access across all its capacity with low hit rates and no particularly high I/O access areas. The application latency must be less or equal to 1.5 ms.

Which configuration do you recommend to satisfy the requirements?

A. an HDT pool consisting of SAS 10K and FMD drives

B. an HDP pool with FMD drives

C. an HDP pool consisting of NL-SAS and FMD drives

D. an HDP pool consisting of external LDEVs provisioned on a VSP F400 system

Correct Answer: A


Question 13:

A customer has several Oracle databases with different workload profiles residing on old HUS systems. The customer wants to consolidate workloads on a new VSP G800 system to increase database performance and to reduce costs. Which configuration would you use to accomplish this task?

A. Put all of the databases in a single HDT pool.

B. Put each database in its own HDT pool.

C. Put databases with the same workload profile together in their own HDT pool.

D. Put all database tablespaces and indexes in the first HDT pool, all redo logs in the second HDT pool, and all undo logs in a third HDT pool.

Correct Answer: A


Question 14:

Your VSP G1000 customer has an HDP pool with 600 GB drives and they need more IOPS in the pool. Which action will satisfy the requirement?

A. Spread the pool over storage tiers.

B. Add 1.2 TB drives to the pool.

C. Add more 600 Gb drives of the same type.

D. Create a new HDP pool.

Correct Answer: A


Question 15:

Your customer has an HDP pool dedicated to interactive production workloads. Which two applications are good candidates to share this HDP pool? (Choose two.)

A. customer relationship management

B. customer service call taking and dispatch

C. software development

D. backup repository

Correct Answer: AC