New Released Free Update of ASF Exam Practice Materials

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 06,2022 Newest ASF vce exam! Get yourself well prepared for the EXIN Agile Scrum Foundation Newest ASF practice Agile Scrum Foundation exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update ASF exam questions. With We latest latest ASF dumps, you’ll pass the EXIN Agile Scrum Foundation Newest ASF QAs Agile Scrum Foundation exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest ASF preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the ASF free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our ASF dumps.Although questions are from ASF free dumps, the validity and accuracy of the ASF dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

A team is estimating story points. They estimate that the story falls between a large (13) and a medium (5) and they assign a story point of 8.

What is this technique called?

A. Affinity estimation

B. Fibonacci estimation

C. Triangulation

Correct Answer: C


Question 2:

What is a Sprint?

A. A brainstorming session in Extreme programming to generate design ideas.

B. A race between two developers to see who can complete a feature fastest.

C. One iteration in the Scrum methodology.

D. The last iteration in the Scrum project, when the team works long hours to finish the project.

Correct Answer: C


Question 3:

What is the primary responsibility of a Scrum Master in order to keep a Scrum team working at its peak level of productivity?

A. Keeping high priority features at the top of the Product Backlog.

B. Not allowing changes to the Product Backlog once the Sprint begins.

C. Supporting the team\’s decisions and resolving the team\’s issues.

Correct Answer: C


Question 4:

A customer requests a report that summarizes functionality added and defects found and fixed, right at the end of a Sprint.

Who may best prepare this report?

A. The Product Owner

B. The Scrum Master

C. The team

D. This type of report should not be prepared.

Correct Answer: B


Question 5:

Who should update the work estimates during the Sprint?

A. The Development Team

B. The Project Manager

C. The Product Owner

Correct Answer: A


Question 6:

Which means of communication is the most preferable to clarify the interpretation of a requirement?

A. E-mail

B. Face-to-face

C. Instant messaging

D. Telephone

Correct Answer: B


Question 7:

In a Scrum project, when would a requirement get added to the Product backlog?

A. When it is developed, but cannot yet be released.

B. When the team works on it for a particular release.

C. When the customer requests a new requirement.

Correct Answer: C


Question 8:

Under what circumstances would a team use Affinity Estimation Technique instead of Planning Poker?

A. If more details are needed during Sprint Planning

B. If there is a large number of stories to estimate

C. If there is a small number of stories to estimate

Correct Answer: B


Question 9:

What is the objective of the Scrum-of-Scrums meeting?

A. To inform management about the progress of the project.

B. Bring together all team members of all teams.

C. Coordinate the work of multiple Scrum teams.

D. Kick-off an international Scrum project.

Correct Answer: C


Question 10:

During a Sprint, the team completes four stories with story points 3, 5, 8 and 2 respectively. They further complete half a story with a story point of 13.

What is the velocity of the team?

A. 18

B. 24.5

C. 31

Correct Answer: A


Question 11:

Agile planning happens at multiple levels including a daily plan,a sprint plan and a strategic plan. What term best describes the multi-level planning?

A. Planning Onion

B. Planning Poker

C. Sprint Planning

Correct Answer: A


Question 12:

Near the end of a Sprint, the team realizes that they will not be able to complete the stories they had committed to.

What is the best course of action for the team?

A. Add resources and team members to meet the goals of the current Sprint.

B. Ask the Product Owner to decide which stories can be delayed until the next Sprint.

C. Decide on a new definition of \’done\’ for the Sprint Backlog Items.

Correct Answer: B


Question 13:

What is an “escaped defect”?

A. A defect that was found by the customer.

B. A defect that was planned to be fixed, but not fixed in a Sprint.

C. A defect the Continuous Integration System failed to catch.

Correct Answer: A


Question 14:

According to Agile principles, what should be the pace of development?

A. Fast

B. Increasing

C. Sustainable

Correct Answer: C


Question 15:

The Product Owner is going on a three-week vacation. The team should be closing the current Sprint and starting a new Sprint at the end of the first week of the Product Owner\’s vacation.

What is the best way to continue the Scrum rituals in this situation?

A. Each Scrum team should ideally have two Product Owners to provide cover.

B. The Product Owner should be requested to delay his vacation by a week.

C. The Scrum Master should take over and cover for the Product Owner.

Correct Answer: C