[Newest Version] Free h11-879 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Huawei Other Certification May 05,2022 Hotest h11-879 study guide Huawei Certified Internet work Expert – EC exam. We will assist you clear the Hotest h11-879 pdf dumps exam with Huawei Other Certification h11-879 exam questions. We h11-879 vce are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest h11-879 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the h11-879 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our h11-879 dumps.Real questions from h11-879 free dumps. Download demo of h11-879 dumps to check the validity.

Question 1:

The MTU board can support 4 E1/T1 interfaces. How to switch between E1 and T1 interfaces? Which statement is correct () (single choice)

A. You only need to select E1 or T1 in the “Parameter Configuration> Transmission Mode” in the “Quick Configuration> Configure Board” page on the U1900 Web management page, and the switch can be completed

B. The default is the E1 interface. To switch to T1, you need to remove the jumper cap inside the MTU board. Need to enter the Web management page to modify the configuration

C. The default is T1 interface, switch to E1, you need to remove the jumper cap inside the MTU board, and you need to enter the Web management page to modify the configuration

D. None of the above

Correct Answer: B


Question 2:

How many pixels of a camera with 1080P image resolution equivalent ()

A. 2 million

B. 800w

C. 2.3 million

D. 5000000

Correct Answer: A


Question 3:

In the message classification of the RTCP protocol, which of the following messages describe the receiving statistics data of the receiving gateway? ()

A. SR

B. BYE

C. RR

D. SDES

Correct Answer: C


Question 4:

Which of the following backup methods is not supported by VP9660 MCU? ()

A. Main control board backup

B. Power backup

C. IP/E1 line backup

D. Media/signaling board backup

Correct Answer: C


Question 5:

A single Media board of VP9660 MCU can support up to () 1080P 30 ports?

A. 12

B. 36

C. 24

D. 8

Correct Answer: C


Question 6:

In the Huawei eSpace UC solution, U1981, U1980, U1960, U1911 all support dual-system active and standby () Correct or Wrong

A. Correct

B. Wrong

Correct Answer: A


Question 7:

In the central networking mode of the converged conference MCU, what is correct about the traversal of public and private networks? () (Multiple selected)

A. TE/RP/TP access MCU through SC proxy signaling and media stream

B. eSpace Mobile accesses MCU C through SBC proxy audio and video media.

C. External web client access MCU through MS proxy audio and video

D. eSpace PC connects to MCU through SC proxy signaling and media stream

Correct Answer: ABC


Question 8:

There are two terminals, T1 and T2, both registered to the same GK. When T1 calls T2 by number, what is wrong with the following statement? () Multiple choice

A. The ACF message received by T1 contains the GK call signaling channel transmission address

B. The ACF message received by T1 contains the call signaling channel transmission address of T2

C. After T2 receives the Setup message, it sends an ARQ message to GK

D. After T2 receives the Setup message, it sends an ARQ message to T1

Correct Answer: AD


Question 9:

Regarding MCU cascading, what is wrong in the following description ()

A. MCU cascade is divided into manual cascade and automatic cascade

B. Manual cascading requires scheduling of two conference templates

C. Automatic cascading does not require configuration of cascading sites

D. Manual cascading must configure GK routing

Correct Answer: D


Question 10:

The following are not part of the H.245 capability set ()

A. H.235

B. H.239

C. H.350

D. H.460

Correct Answer: C


Question 11:

In the remote disaster recovery scenario, when the master node (U1981) fails, POTS user A of a branch node (The branch site equipment is U1911). If you make an outgoing call to the local PSTN user B through the branch node, the network element through which the SIP signaling of the call passes is ().

A. U1911->Preparation U1981->U1911

B. Prepare U1981->U1911

C. U1911

D. U1911->Main U1981->Backup U1981->U1911

Correct Answer: A


Question 12:

When other conditions are the same, the longer the reverberation time of the room, the clearer the sound heard Clarity. () Right or Wrong

A. Right

B. Wrong

Correct Answer: B


Question 13:

In the converged conference MCU central networking mode, what method does the eSpace PC support to join the conference directly with the chairman authority? () (multiple choice)

A. Key in the conference list

B. Dial in

C. Join by email link

D. Invitation from outside

Correct Answer: ABC


Question 14:

Regarding call bills and billing scenarios, which of the following statements is correct () (multiple choice)

A. The CDR data will eventually need to be imported into the CDR database

B. Users can query the bill data through the web page of the U1900 unified gateway

C. In the CDR integrated network, the third-party billing system is used as FTP Client

D. A single bill server can store and process bill data from multiple IP PBX hosts at the same time

Correct Answer: CD


Question 15:

Using the VPC620 camera, the OSD image interface image as shown in the figure appears on the display screen, the following description is correct () (multiple choice)

A. This OSD interface is caused by the TV settings and needs to modify the TV configuration

B. This OSD interface displays camera information, which is only displayed in local mode, not in remote mode

C. Press the mode button of the camera to cancel this OSD interface

D. Press the delete button on the remote control twice in succession to cancel this OSD interface

Correct Answer: BD