[PDF and VCE] Free 1V0-21.20 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

How to pass May 11,2022 Latest 1V0-21.20 QAs exam easily with less time? We provides the most valid 1V0-21.20 new questions to boost your success rate in VCTA-DCV Latest 1V0-21.20 free download Associate VMware Data Center Virtualization exam. If you are one of the successful candidates with We 1V0-21.20 dumps, do not hesitate to share your reviews on our VCTA-DCV materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1V0-21.20 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1V0-21.20 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1V0-21.20 dumps.Real questions from 1V0-21.20 free dumps. Download demo of 1V0-21.20 dumps to check the validity.

Question 1:

An administrator needs to upgrade the guest operating system installed in a virtual machine. The administrator wants to safely ensure that the selected operating system is supported by ESXi. Which action should the administrator take to meet this goal?

A. Perform a guest OS and product search In the VMware Compatibility Guide.

B. Look in the guest OS version drop-down menu of the VM.

C. Snapshot the VM before performing the operating system upgrade.

D. Check the web page of the guest operating system vendor.

Correct Answer: C


Question 2:

Which DRS score indicates that the virtual machine (VM) is experiencing severe resource contention?

A. 50%

B. 95%

C. 70%

D. 15%

Correct Answer: D


Question 3:

Which event type indicates a Fatal problem has occurred in the system, and the process or operation will be terminated?

A. Information

B. Audit

C. Error

D. Warning

Correct Answer: D


Question 4:

A vSphere administrator wants to monitor the CPU usage of all virtual machines (VMs) in a specific host cluster using alarms. Which sequence of actions should the administrator use?

A. Click on the ESXI host and add an alarm.

B. Click on the cluster and add an alarm.

C. Click on individual VMs and add an alarm.

D. Click on the VMs folder and add an alarm.

Correct Answer: B


Question 5:

Which problem is solved by migrating virtual machines (VMs) using vSphere vMotion?

A. A vSphere cluster that needs to be upgraded without any VM downtime.

B. A problem that occurred during VM patching and a roll-back is needed.

C. The names of the VM files that do not match the inventory name of the VM.

D. Heavy storage traffic and latency that are concentrated in a few datastores.

Correct Answer: D


Question 6:

Which feature helps maintain zero data loss when a VM on an ESXi server fails unexpectedly?

A. vMotion

B. Fault Tolerance

C. Storage vMotion

D. vSphere High Availability

Correct Answer: D


Question 7:

Which software-defined, object-based storage solution provides shared storage for vSphere clusters without using traditional external storage?

A. ISCSI

B. vSAN

C. NFS

D. vVOLS

Correct Answer: A


Question 8:

A vSphere administrator sees the alarm: vSphere HA virtual machine failed to failover This occurred for virtual machines (VMs) in a cluster with vSphere High Availability (HA) enabled. The

guest operating system on the VMs did not report a power failure. What is a possible cause of this event?

A. The host is still running but has disconnected from the network.

B. The VMs cloning operations did not complete.

C. A reboot of vCenter Server impacted vSphere HA.

D. The VMs encountered an error during migration using vSphere vMotion.

Correct Answer: A


Question 9:

A system administrator opened a technical support trouble ticket and was asked to provide the suspended virtual machine\’s memory contents.

Which file from the virtual machine directory will the system administrator need to upload to technical support?

A. vm.vmdk

B. vm.vmss

C. vm.vmx

D. vm.log

Correct Answer: C


Question 10:

An administrator would like to add a new server into an existing vSphere cluster. The servers are running Intel processors. The administrator needs to ensure that the new server can be added to the cluster with the same processor baseline as the existing servers.

Which strategy should be used to achieve this goal?

A. Fault Tolerance

B. Enhanced vMotion Compatibility

C. vSphere vMotion

D. vSphere High Availability

Correct Answer: B


Question 11:

A vSphere operator finds this error message:

Device or filesystem with identifier [naa.6000eb31dffdc33a000000000000002a] has entered the All Paths

Down state.

What should the operator conclude from this error message?

A. A host Is Inaccessible, and migration of affected VMs is expected.

B. A host failed, and automated recovery of affected VMs Is expected.

C. A storage device has failed and is not expected to become available.

D. A storage device is inaccessible and is expected to become available.

Correct Answer: C


Question 12:

A group of VMs is experiencing high latency on a portgroup in an ESXi host.

Which option can a vSphete administrator use to move some of the VMs to another portgroup?

A. IP hash

B. Network I/O Control

C. vSphere vMotion

D. Network Port Binding

Correct Answer: C


Question 13:

What is a benefit of VMware vSphere Storage APIs – Data Protection?

A. It enables centralized, off-host. LAN-free backup of vSphere virtual machines.

B. It allows backup of a virtual machine with a backup agent in the guest OS.

C. It increases ESX host resources to do backup processing.

D. It facilitates decentralized, on-host, LAN-free backup of vSphere virtual machines.

Correct Answer: A


Question 14:

Refer to the exhibit:

Which piece of information should a vSphere operator conclude about iSCSI-01?

A. The datastore failed because it reached its capacity limit.

B. The datastore does not have any free capacity.

C. The disk usage on the datastore is above 75%.

D. The datastore usage on disk was reset to green.

Correct Answer: C


Question 15:

Which vSphere DRS setting determines how aggressive vSphete DRS will be when recommending migrations to improve VM happiness?

A. Predictive DRS

B. Virtual Machine Automation

C. Automation Level

D. Migration Threshold

Correct Answer: D